Tratament Riduri

Îmbătrânirea pielii este un proces natural care vine cu provocări estetice și dermatologice.

Semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile, liniile fine și pierderea fermității, reflectă modificări complexe la nivelul structurii pielii.

Prevenirea și tratamentul eficient al acestor semne necesită o înțelegere profundă a cauzelor și a mecanismelor de acțiune.

tratament riduri Remivia Cosmetics

RIDURI FINE

Odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen și elastină scade, conducând la apariția ridurilor și liniilor fine. Expunerea prelungită la soare accelerează acest proces, afectând elasticitatea pielii.

PIERDEREA FERMITĂȚII

Pierderea fermității este cauzată de diminuarea densității țesutului conjunctiv în derm. Factorii genetici și stilul de viață, precum dieta și fumatul, influențează acest aspect, contribuind la aspectul lăsat al pielii.

RIDURI PROFUNDE

Combaterea ridurilor profunde necesită o abordare multifactorială, incluzând protecție solară avansată, regimuri de îngrijire a pielii adaptate și, uneori, proceduri dermatologice specializate pentru reînnoirea și regenerarea celulară.

DE CE APAR RIDURILE ȘI LINIILE FINE?

Semnele de îmbătrânire sunt rezultatul unui complex de factori, care includ încetinirea regenerării celulare, scăderea producției de colagen și elastină, precum și daunele acumulate de la expunerea la radiațiile UV.

Expunerea la soare: Principala cauză a îmbătrânirii premature a pielii, deoarece UVB și UVA deteriorează colagenul și elastina, esențiale pentru elasticitatea pielii.

Procesul natural de îmbătrânire: Cu timpul, pielea își pierde capacitatea de a se regenera eficient, conducând la apariția ridurilor și scăderea fermității.

Factori de mediu și stil de viață: Poluarea, fumatul și dieta neechilibrată accelerează procesul de îmbătrânire a pielii prin generarea de radicali liberi și scăderea nivelului de antioxidanți naturali ai pielii.

CUM POȚI EVITA APARIȚIA RIDURILOR?

Protecție solară: Utilizarea zilnică a unei creme cu protecție solară pentru a proteja pielea de efectele dăunătoare ale radiațiilor UV.

Îngrijire adecvată a pielii: Adoptarea unei rutine de îngrijire a pielii care include curățare, hidratare și utilizarea de produse anti-aging specifice.

Stil de viață sănătos: O dietă echilibrată, bogată în antioxidanți, evitarea fumatului și menținerea unei hidratări adecvate sunt esențiale pentru sănătatea pielii.

Hidratarea din interior: Consumul suficient de apă pe parcursul zilei este crucial pentru menținerea unei piele sănătoase și strălucitoare. Hidratarea adecvată ajută la păstrarea elasticității pielii, reducând astfel posibilitatea apariției ridurilor și a liniilor fine. Este recomandat să se bea cel puțin 8 pahare de apă pe zi, împreună cu consumul de fructe și legume bogate în apă, care contribuie la hidratarea din interior spre exterior.

Soluțiile noastre în tratarea ridurilor și a liniilor fine

Ser Antirid | Revitality Multi-Lift

Serul este formulat pentru a combate semnele vizibile ale îmbătrânirii, inclusiv ridurile și pierderea de fermitate.

Complexul de 10 vitamine + Sesaflash TM + Ulei din samburi de struguri + Ulei de marula + Ulei de jojoba + Acid hialuronic

 • Reduce ridurile si liniile fine
 • Tenul este mai intins, mai ferm si mai luminos
 • Are efect de lifting instant asupra fetei
 • Hidrateaza si hraneste eficient
 • Combate semnele de oboseala
 • Incetineste procesul de imbatranire a pielii
 • Tenul straluceste de prospetime si vitalitate

Acest complex de peptide și antioxidanți stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind astfel elasticitatea și fermitatea pielii.

Cremă Antirid | Revitality Multi-Lift

Complementând serul, crema Revitality Multi-Lift oferă hidratare intensă și nutriție, contribuind la reducerea vizibilității ridurilor și la îmbunătățirea texturii pielii.

Complexul de 10 vitamine + Sesaflash TM + Ulei din samburi de struguri + Ulei de marula + Ulei de jojoba + Acid hialuronic

 • Reduce ridurile si liniile fine
 • Tenul este mai intins, mai ferm si mai luminos
 • Combate semnele de oboseala
 • Incetineste procesul de imbatranire a pielii
 • Tenul straluceste de prospetime si vitalitate

Formulată cu vitamine, minerale și acizi grași esențiali, aceasta ajută la protejarea barierei cutanate și la prevenirea pierderii de umiditate, pentru un ten mai luminos și mai tânăr.

Pot comanda întreaga rutină Antirid la preț redus?

Da. Dacă vrei să achiziționezi întreaga rutină, o găsești aici la un preț mai avantajos decât dacă ai achiziționa produsele separat. Dă click aici pentru rutina anti-aging la preț avantajos.

Care sunt ingredientele cheie ale produselor antirid Remivia Cosmetics?

Ingrediente (active și naturale) principale:

COMPLEX 10 VITAMINE: Vitamin A (Retinyl Palmitate), Vitamin B1 (Thiamine or aneurin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B5 (Panthenol), Vitamin B6 (Pyridoxine), Vitamin B8 (Inositol), Vitamin C (Ascorbyl Palmitate), Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Vitamin H (Biotin), PP Vitamin (Nicotinamide).

Aceste vitamine oferă protecție antioxidantă și hidratare continuă, esențiale pentru menținerea sănătății și vitalității pielii.

SESAFLASH TM, ULEI DIN SÂMBURI DE STRUGURI, ULEI DE MARULA, ULEI DE JOJOBA, ACID HIALURONIC.

Produsele antirid REVITALITY MULTI-LIFT SER și CREMA de la Remivia se bazeaza pe o formulă avansată care netezește ridurile, combate oboseala și semnele îmbătrânirii.

Cum funcționează produsele antirid?

Produsele antirid acționează prin hidratarea pielii, stimulând producția de colagen și elastină, protejând pielea de stresul oxidativ și minimizând apariția ridurilor și a liniilor fine.

La ce vârstă ar trebui să încep să folosesc produse antirid?

Nu există o vârstă standard, dar mulți specialiști recomandă includerea produselor anti-aging în rutina de îngrijire a pielii începând cu sfârșitul anilor ’20 sau începutul anilor ’30, când producția de colagen începe să scadă.

Este eficientă utilizarea simultană a mai multor produse anti-aging?

Utilizarea simultană a mai multor produse anti-aging poate fi eficientă dacă sunt selectate corect și utilizate conform indicațiilor. Este important să se evite suprapunerea ingredientelor active care ar putea irita pielea.

De ce să aleg produsele antirid de la Remivia Cosmetics?

Alegând Remivia Cosmetics, optezi pentru produse de înaltă calitate, cu eficiență dovedită și rezultate remarcabile în tratarea deverselor probleme ale pielii și al părului.

Formulele produselor Remivia sunt rezultatul a peste 30 de ani de experiență în biochimie din partea specialiștilor români. Utilizăm ingrediente vegetale și combinații de ingrediente naturale și active inovatoare de cea mai bună calitate, cu eficacitate dovedită prin studii clinice.

Ne angajăm să oferim produse care nu doar tratează problemele existente, ci și previn apariția lor, prin inovație continuă și pasiune pentru frumusețe și sănătate.

Tratament Riduri ;base64,
Tratament Riduri ;base64,