Tratament Pete Pigmentare

Pete pigmentare, manifestate prin zone de piele mai închisă la culoare, sunt rezultatul unei producții excesive de melanină.

Frecvent întâlnite pe față, mâini și alte zone expuse la soare, acestea includ diverse tipuri, precum lentigo solar sau petele de vârstă, melasma și hiperpigmentarea post-inflamatorie.

Înțelegerea acestor condiții este crucială pentru a identifica cele mai eficiente strategii de prevenție și tratament a petelor pigmentare.

Pete pigmentare

Melasma

Melasma poate fi cauzată de schimbările hormonale și poate apărea în timpul sarcinii. Zonele de hiperpigmentare (pete maronii) pot apărea pe orice parte a corpului, dar sunt mai frecvente pe față.

Semne post-acnee

Hiperpigmentarea post-inflamatorie este rezultatul unei leziuni sau inflamații a pielii. O cauză comună este acneea, dar și rănile sau tăieturile pot lăsa semne sau pete pigmentare

Pete solare

Numite și pete de ficat sau lentigo solar, petele pigmentare solare sunt comune. Ele sunt legate de expunerea la soare în timp fără protecție solară. Acestea apar ca pete maronii pe ten și pe mâini.

De ce apar petele pigmentare?

Petele pigmentare apar când producția de melanină, pigmentul care conferă culoarea pielii, este stimulată în exces. Principalele cauze includ expunerea la soare, schimbările hormonale, factorii genetici, procesul de îmbătrânire și leziunile pielii. Înțelegerea acestor declanșatori este crucială pentru prevenirea și tratamentul eficient al petelor pigmentare.

Expunerea la soare: Una dintre cele mai frecvente cauze a apariției petelor pigmentare, deoarece razele UV stimulează producția de melanină.

Factori genetici: Aceștia influențează predispoziția la pete pigmentare prin mai multe mecanisme, inclusiv prin determinarea tipului de piele, sensibilitatea la soare și predispoziția la anumite afecțiuni ale pielii care pot duce la hiperpigmentare.

Modificări hormonale: Sarcina, pilulele contraceptive și alte modificări hormonale pot declanșa apariția petelor pigmentare.

Îmbătrânirea pielii: Cu timpul, pielea poate dezvolta pete din cauza acumulării de daune solare.

Leziuni ale pielii: Rănile, tăieturile sau acneea pot duce la hiperpigmentare post-inflamatorie.

Sursă: National Library of Medicine

CUM POȚI EVITA APARIȚIA petelor pigmentare?

Protecție solară: Aplicarea unui ecran solar cu spectru larg zilnic, chiar și în zilele noroase, cum ar fi crema noastră cu SPF 50.

Îngrijire adecvată a pielii: Folosirea produselor blânde de curățare și hidratare, adaptate tipului tău de piele.

Evitarea factorilor declanșatori: Reducerea expunerii la soare în orele de vârf și purtarea de îmbrăcăminte protectoare.

Consultarea unui dermatolog: Pentru un plan de tratament personalizat și evaluarea periodică a evoluției.

Soluțiile noastre în tratarea petelor pigmentare

Ser Booster anti-pete si cicatrici

Îmbină ingrediente active inovatoare, de ultima generație, cu eficacitate dovedita prin teste clinice.

Complex de depigmentare într-o concentrație ridicata + Complexul de 10 Vitamine + Extractul de ceai verde, are DUBLĂ ACȚIUNE: reduce petele pigmentare și previne reapariția lor.

  • Previne și tratează petele pigmentare
  • Îmbunătățește aspectul imperfecțiunilor
  • Uniformizează tonul pielii
  • Reduce aspectul porilor măriți
  • Protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV
  • Stimulează regenerarea celulară pentru o piele mai luminată.

Cremă anti-pete si cicatrici

Hidratează și hrănește pielea in profunzime, conferind tenului un aspect luminos și catifelat. Are rezultate excelente folosită împreună cu Boosterul anti-pete și cicatrici.

Complex de depigmentare + Complexul de 10 Vitamine + Ulei de Marula + Niacinamide – tratează imperfecțiunile pielii, estompează cicatricile și previne apariția eczemelor.

  • Cremă hidratantă, hrănitoare, emolienta cu absorbție rapidă
  • Previne și tratează petele pigmentare și cicatricile
  • Exfoliază delicat și netezește pielea
  • Noncomedogenică
Pot comanda întreaga gamă Pete Pigmentare la preț redus?

Da. Dacă vrei să achiziționezi întreaga gamă, o găsești aici la un preț mai avantajos decât dacă ai achiziționa produsele separat. Dă click pe imagine pentru a accesa gama Anti-Pete Pigmentare și Cicatrici.

Tratament Pete Pigmentare Tratament pete pigmentare Remivia Cosmetics

 

Care sunt ingredientele cheie ale produselor anti-pete și cicatrici Remivia Cosmetics?

Ingrediente (active și naturale) principale:

Complexul de Depigmentare

Lactic Acid, Glycolic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Kojic Acid, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Sodium Hydroxide.

Aceste ingrediente acționează pentru exfolierea pielii, reducerea excesului de pigmentare și uniformizarea tonului acesteia.

COMPLEX 10 VITAMINE

Vitamin A (Retinyl palmitate), Vitamin B1 (Thiamine or aneurin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B5 (Panthenol), Vitamin B6 (Pyridoxine), Vitamin B8 (Inositol), Vitamin C (Ascorbyl palmitate), Vitamin E (Tocopheryl acetate), Vitamin H (Biotin), PP Vitamin (Nicotinamide).

Aceste vitamine contribuie la sănătatea pielii, regenerarea celulară și reducerea petelor pigmentare prin acțiunea lor antioxidantă și hidratantă.

Rolul ingredientelor din produsele Remivia Cosmetics, create special împotriva petelor pigmentare, este de a ajuta la reducerea excesului de pigmentare și la uniformizarea tonului pielii. Acestea elimină celulele moarte de la suprafața pielii, îmbunătățind textura și aspectul acesteia.

Cât timp este necesar pentru a observa îmbunătățiri în tratamentul petelor pigmentare?

Timpul necesar pentru a vedea rezultate variază de la o persoana la alta, în funcție de tipul de piele și de tipul de pete pigmentare, fiind necesare de obicei câteva săptămâni sau luni de tratament constant. Unele cliente au observat îmbunătățiri încă de la câteva săptămâni de utilizare.
Utilizarea Boosterului anti-pete și cicatrici împreună cu crema va da rezultate mai rapide, produsele fiind complementare.

Este posibilă eliminarea completă a petelor pigmentare?

Anumite pete pot fi reduse semnificativ sau eliminate prin tratamente adecvate, însă eficacitatea variază. Consultarea dermatologului este necesară.

Pot folosi machiaj pentru a masca petele pigmentare?

Machiajul poate camufla petele, dar este important să se aleagă produse adecvate și să nu se neglijeze tratamentul de bază și protecția solară. În acest sens am creat Crema hidratantă cu protecție solară ridicată Crema hidratantă cu SPF 50.

De ce să alegi produsele Remivia Cosmetics?

Alegând Remivia Cosmetics, optezi pentru produse de înaltă calitate, cu eficiență dovedită și rezultate remarcabile în tratarea deverselor probleme ale pielii și al părului.

Formulele produselor Remivia sunt rezultatul a peste 30 de ani de experiență în biochimie din partea specialiștilor români. Utilizăm ingrediente vegetale și combinații de ingrediente naturale și active inovatoare de cea mai bună calitate, cu eficacitate dovedită prin studii clinice.

Ne angajăm să oferim produse care nu doar tratează problemele existente, ci și previn apariția lor, prin inovație continuă și pasiune pentru frumusețe și sănătate.

Tratament Pete Pigmentare ;base64,
Tratament Pete Pigmentare ;base64,