Tratament anticădere păr

Căderea părului reprezintă o problemă comună întâlnită de bărbați și femei deopotrivă, afectând nu doar aspectul exterior, ci și încrederea în sine.

Căderea părului poate fi declanșată de mai multe condiții, fiecare având caracteristici specifice care necesită abordări diferite în tratament. Factorii care contribuie la această problemă sunt variați, de la predispoziții genetice la stres și dezechilibre hormonale.

Înțelegerea cauzelor și identificarea soluțiilor potrivite sunt esențiale în lupta împotriva pierderii părului. Dacă ești în căutarea unui tratament anticădere păr, citește în continuare.

tratament sampon anticadere Remivia Cosmetics

Alopecia androgenetică

Cunoscută și sub denumirea de “chelie”, alopecia androgenă este cea mai comună formă de cădere a părului, afectând atât bărbații, cât și femeile. Această este cel mai des influențată de factori genetici și nivelurile hormonilor androgeni, conducând la subțierea progresivă a firului de păr.

Efluvium telogen

Perioadele prelungite de stres pot declanșa o formă temporară de cădere a părului numită telogen effluvium. Această condiție provoacă trecerea prematură a părului din faza de creștere în faza de repaus , rezultând în pierderea excesivă a părului la câteva luni după evenimentul stresant.

Alopecia de tractiune

Alopecia de tracțiune este o formă de cădere a părului cauzată de tragerea constantă sau tensiunea prelungită asupra rădăcinilor părului, de obicei din cauza coafurilor strânse precum cozi de cal, împletituri sau extensii de păr. Dar și pentru această situație există tratament anticădere păr.

Care sunt cauzele căderii părului?

Căderea părului, o provocare cu care se confruntă multe persoane indiferent de vârstă sau gen, poate avea multiple cauze. Înțelegerea acestor declanșatori este esențială pentru a aborda problema într-un mod eficient și pentru a identifica cele mai adecvate strategii de prevenție și tratament.

Factori Genetici: Genetică joacă un rol crucial în predispoziția individuală la căderea părului.

Desechilibre Hormonale: Modificările hormonale pot avea un impact profund asupra sănătății părului. De exemplu, condiții precum sindromul ovarului polichistic (SOP), sarcina, menopauza sau utilizarea anumitor tipuri de contraceptive pot influența ciclul de viață al părului.

Stresul: Atât stresul fizic, cât și cel emoțional pot determina părul să între prematur în faza de repaus, ducând la o cădere temporară, dar abundentă, a părului.

Deficiențele Nutriționale: O alimentație lipsită de nutrienții necesari, precum fierul, proteinele, vitaminele și mineralele esențiale, poate contribui la subțierea și căderea părului.

Afecțiuni Medicale și Tratamente: Anumite condiții medicale, precum afecțiunile tiroidiene, infecțiile scalpului și lupusul, pot cauza căderea părului. De asemenea, tratamentele medicale, inclusiv chimioterapia, pot avea că efect secundar pierderea temporară sau permanentă a părului.

Practici de Îngrijire Inadecvate: Utilizarea excesivă a tratamentelor chimice, a căldurii intense și a stilurilor de coafat care tensionează părul și scalpul poate duce la deteriorarea părului și, în cele din urmă, la căderea acestuia.

Cum poți preveni Căderea Părului?

Prevenirea căderii părului implică abordări proactive și ajustări ale stilului de viață pentru a menține sănătatea scalpului și a părului. Printre strategiile eficiente se numără:

Menținerea unui Regim Alimentar Echilibrat: Consumul de alimente bogate în vitamine, minerale și proteine este esențial pentru sănătatea părului.

Reducerea Stresului: Tehnici de relaxare, cum ar fi yoga, meditația sau exercițiile fizice regulate, pot ajută la diminuarea impactului stresului asupra sănătății părului.

Evitarea Tratamentelor Agresive: Colorarea frecventă, decolorarea sau utilizarea excesivă a instrumentelor de coafat la temperaturi înalte pot deteriora părul și pot contribui la căderea acestuia.

Urmarea unui Tratament Anticădere Păr: Alegerea unei rutine special creată împotriva căderii părului este extrem de importantă.

Soluțiile noastre și Tratamentele Anticădere Păr

Șampon Tratament Anticădere Păr & Regenerare

Îmbină principii active dezvoltate după o tehnologie inovatoare, cu eficacitate dovedită pentru a reduce semnificativ căderea părului și a favoriza regenerarea acestuia.

AC VEGAN KERAZYME PROTECT + AC KERATIN HYDROLYSATE 30 PF + Extract de Aloe Vera, are o TRIPLĂ ACȚIUNE: reduce căderea părului, hidratează scalpul și ajută la regenerarea firului de păr.

 • Reduce semnificativ căderea părului
 • Hidratează și tonifică firul de păr
 • Echilibrează secreția de sebum
 • Reduce semnificativ mătreața
 • Conferă părului rezistență, elasticitate, volum și strălucire

Mască Tratament Anticădere Păr & Regenerare

Incorporează o selecție avansată de ingrediente active, create folosind cele mai recente inovații tehnologice, pentru a oferi o soluție eficientă împotriva căderii părului și pentru promovarea regenerării sale.

AC VEGAN KERAZYME PROTECT + AC KERATIN HYDROLYSATE 30 PF + FLUIDIPURE 8G + COMPLEXUL DE 10 VITAMINE + EXTRACT DE ALOE VERA, are o ACȚIUNE MULTIPLĂ: nu doar că reduce semnificativ căderea părului, dar și favorizează hidratarea scalpului, ajutând în același timp la regenerarea firului de păr pentru a-i conferi un aspect sănătos și strălucitor.

 • Reduce semnificativ căderea părului
 • Hidratează și tonifică firul de par
 • Conferă părului rezistență, elasticitate, volum și strălucire

Ser Tratament Anticădere Păr & Regenerare

AC VEGAN KERAZYME PROTECT + AC KERATIN HYDROLYSATE 30 PF + FLUIDIPURE 8G + COMPLEXUL DE 10 VITAMINE + EXTRACT DE ALOE VERA, oferă o ACȚIUNE COMPLETĂ: nu numai că minimizează căderea părului, dar și favorizează hidratarea scalpului, întărește rădăcina și contribuie la regenerarea firului de păr, lăsându-l sănătos și strălucitor.

 • Reduce semnificativ căderea părului
 • Hidratează și tonifică firul de par
 • Întărește rădăcina și ajută la regenerarea firului de par
 • Conferă părului rezistență, elasticitate, volum și strălucire
Pot comanda întreaga gamă Anticădere și Regenerare la preț redus?

Da. Dacă vrei să achiziționezi întreaga gamă, o găsești aici la un preț mai avantajos decât dacă ai achiziționa produsele separat. Dă click pe imagine pentru a accesa gama Anticădere și Regenerare.

Tratament anticadere si regenerare

 

Care sunt ingredientele cheie ale gamei Anticădere și Regenerare Remivia Cosmetics?

Ingrediente (active și naturale) principale ale gamei anticadere și regenerare Remivia Cosmetics:

AC VEGAN KERAZYME PROTECT și AC KERATIN HYDROLYSATE 30 PF: Aceste ingrediente sunt dezvoltate folosind tehnologii inovatoare, având un rol crucial în reducerea semnificativă a căderii părului prin fortificarea și protejarea fibrei capilare.

EXTRACT DE ALOE VERA: Acest extract natural este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și calmante, contribuind la sănătatea scalpului și la regenerarea părului.

FLUIDIPURE 8G: Ajută la echilibrarea pH-ului scalpului și la reducerea iritațiilor, oferind în același timp protecție împotriva agenților externi nocivi.

Este sigur să vopsești părul dacă acesta cade?

Înainte de a decide să vopsești părul, este important să înțelegi cauza căderii părului. În anumite situații, cum ar fi după chimioterapie, colorarea părului ar trebui evitată până la ameliorarea condiției. Există tehnici de colorare care pot ajuta la mascarea căderii părului, dar este recomandat să se evite culorile puternice care contrastează cu scalpul​.

Cum se diagnostichează și tratează căderea părului?

Pentru diagnostic, este esențial să se consulte un dermatolog, care va investiga cauzele prin întrebări detaliate si examinarea fizică.

Cât timp este necesar pentru a observa îmbunătățiri în tratamentul anticădere păr?

Timpul necesar pentru a observa îmbunătățiri în urma utilizării unui tratament anticădere variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv cauza căderii părului și răspunsul individual. Este important să aveți răbdare și să urmați instrucțiunile produsului pentru a obține cele mai bune rezultate.

De ce să alegi produsele Remivia Cosmetics?

Alegând Remivia Cosmetics, optezi pentru produse de înaltă calitate, cu eficiență dovedită și rezultate remarcabile în tratarea deverselor probleme ale pielii și al părului.

Formulele produselor Remivia sunt rezultatul a peste 30 de ani de experiență în biochimie din partea specialiștilor români. Utilizăm ingrediente vegetale și combinații de ingrediente naturale și active inovatoare de cea mai bună calitate, cu eficacitate dovedită prin studii clinice.

Ne angajăm să oferim produse care nu doar tratează problemele existente, ci și previn apariția lor, prin inovație continuă și pasiune pentru frumusețe și sănătate.

Tratament Anticădere Păr ;base64,
Tratament Anticădere Păr ;base64,