Tratament Acnee

Acneea, o afecțiune comună a pielii, poate varia în severitate și poate afecta atât adolescenții cât și adulții.

Această condiție dermatologică se manifestă prin comedoane, coșuri și leziuni inflamatorii, care pot provoca disconfort fizic și emoțional.

Înțelegerea cauzelor și tratamentelor adecvate pentru diferitele forme de acnee este esențială pentru a obține rezultate eficiente și a îmbunătăți sănătatea pielii pe termen lung.

produse tratament acnee

ACNEE VULGARĂ

Cunoscută și sub denumirea de acnee comună, aceasta este cea mai frecventă formă de acnee. Se manifestă prin comedoane, coșuri și pustule, care pot apărea pe față, spate, piept și alte zone ale corpului. Această formă de acnee poate fi cauzată de o combinație de factori, inclusiv secreția excesivă de sebum, blocarea porilor și proliferarea bacteriilor.

ACNEE ROZACEE

Acnee rozacee este o afecțiune inflamatorie cronică a pielii, caracterizată prin roșeață, vase de sânge vizibile și pustule. Este adesea asociată cu senzații de arsură sau senzații de mâncărime și poate fi declanșată de factori precum expunerea la soare, alimentele picante, alcoolul sau stresul.

ACNEE CHISTICĂ

Acnee chistică este o formă mai severă de acnee, caracterizată prin leziuni mari, adânci și dureroase sub piele. Aceste leziuni pot provoca cicatrici și modificări permanente ale texturii pielii. Cauzele acneei chistice pot include factori genetici, hormonali și inflamatorii.

Ce cauzează apariția acneei?

Acneea poate fi declanșată de o varietate de factori, iar înțelegerea acestora poate fi esențială pentru a adopta strategii eficiente de prevenire și tratament.

Secreția excesivă de sebum: Producția crescută de ulei de către glandele sebacee poate duce la blocarea porilor și la formarea de coșuri și comedoane.

Blocarea porilor: Porii înfundați cu sebum, celule moarte ale pielii și bacterii pot crea un mediu propice pentru dezvoltarea acneei.

Proliferarea bacteriilor: Bacteriile, în special Propionibacterium acnes, pot coloniza porii obstruați și pot agrava inflamația, ducând la formarea de leziuni inflamatorii.

Schimbările hormonale: Variațiile nivelurilor hormonale, cum ar fi cele care apar în timpul pubertății, sarcinii sau menstruației, pot stimula producția de sebum și pot agrava acneea.

Factori genetici: Predispoziția genetică poate juca un rol în sensibilitatea la acneea și în modul în care pielea răspunde la stimuli precum hormonii sau bacteriile.

CUM POȚI EVITA APARIȚIA petelor pigmentare?

Prevenirea acneei poate fi posibilă prin adoptarea unor obiceiuri sănătoase de îngrijire a pielii și prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta:

Curățarea regulată a pielii: Curățarea feței de două ori pe zi cu un cleanser delicat poate înlătura excesul de sebum, bacteriile și impuritățile care pot bloca porii.

Utilizarea de produse non-comedogenice: Alegeți produse de îngrijire a pielii și de machiaj care sunt non-comedogenice și nu vor bloca porii.

Utilizarea de produse tratament anti-acnee: Utilizarea de produse tratament anti-acnee poate fi o parte importantă a gestionării acneei. Aceste produse sunt formulate pentru a ajuta la curățarea porilor, reducerea inflamației și prevenirea apariției coșurilor și a leziunilor acneice.

Evitarea atingerii excesive a feței: Atingerea constantă a feței cu mâinile poate transfera bacterii și uleiuri pe piele, potențial provocând exacerbarea acneei.

Protecție solară adecvată: Expunerea la soare poate agrava acneea, așa că aplicarea unui protector solar cu spectru larg poate ajuta la protejarea pielii și la prevenirea apariției petelor post-acneeice.

Alimentație sănătoasă: Unele studii sugerează că anumite alimente, precum cele bogate în zaharuri și grăsimi, pot agrava acneea pentru anumite persoane. Adoptarea unei alimentații echilibrate și bogate în fructe, legume și proteine ​​poate ajuta la menținerea sănătății pielii.

Consultarea unui dermatolog: Pentru persoanele cu acnee persistentă sau severă, consultarea unui dermatolog poate fi esențială pentru a primi un plan de tratament personalizat și eficient.

Adoptarea unui stil de viață sănătos și a unei rutine de îngrijire adecvate poate contribui la menținerea sănătății pielii și la reducerea riscului de apariție a acneei.

Surse: National Library of Medicine  American Academy of Dermatology Association

Soluțiile noastre în tratarea acneei

SOLUTIE MICELARA ANTI-ACNEE

Soluția Micelară Acne Repair combină ingrediente active inovatoare, validate prin teste clinice, pentru a aborda nevoile specifice ale tenului sensibil și cu imperfecțiuni. Cu o formulă unică ce include Niacinamida, Panthenol și Octopirox, acest produs oferă o soluție completă pentru curățarea și îngrijirea pielii:

 • Combate acneea și previne viitoare erupții
 • Diminuează roșeața și uniformizează pielea
 • Revigorează și luminează tenul
 • Minimizează porii, pentru o textură fină

Loțiune tratament acnee, 2% Acid Salicilic

Tratamentul local antiacnee redefinește abordarea îngrijirii tenului problematic, integrând ingrediente active inovatoare și de ultimă generație, ale căror eficacități au fost confirmate prin studii clinice ample.

Formula sa avansată este special concepută pentru a accelera vindecarea coșurilor, a minimiza vizibil dimensiunea porilor și a oferi calmarea necesară tenului iritat.

 • Usucă eficient acneea
 • Elimină riscul apariției semnelor postacneice
 • Elimină imperfecțiunile tenului
 • Previne reapariția acneei

Ser antiacneic depigmentant

Serul depigmentant  ACNE REPAIR, adjuvant în tratamentul acneei, îmbină ingrediente active pentru a trata semnele lăsate de acnee. Uniformizează nuanța tenului și stimulează regenerarea pielii.

 • Efect depigmentant, exfoliere blândă
 • Antifungic, calmează iritațiile
 • Reduce roșeața, îmbunătățește bariera pielii

Cremă antiacneică, 2% Acid Salicilic

Crema antiacneică ACNE REPAIR încorporează un amestec puternic de Acid Salicilic, Vitamina C, Niacinamida și Octopirox, fiecare având roluri specifice: de la tratamentul acneei, exfoliere, curățarea porilor, reducerea hiperpigmentării și stimularea producției de colagen, până la combaterea inflamației și controlul sebumului.

 • Combate eficient acneea și imperfecțiunile
 • Reduce dimensiunea porilor și ajută la eliminarea punctelor negre
 • Controlează producția de sebum
 • Hidratează profund, fără a încărca tenul
 • Textură lejeră, absorbție rapidă, senzație plăcută
Pot comanda întreaga rutină AcneRepair la preț redus?

Da. Dacă vrei să achiziționezi întreaga rutină, o găsești aici la un preț mai avantajos decât dacă ai achiziționa produsele separat. Dă click pe imagine pentru a accesa rutina Acne Repair.

Tratament acnee cu acid salicilic

Care sunt ingredientele cheie ale gamei AcneRepair?

Produsele Acne Repair de la Remivia Cosmetics sunt concepute cu o selecție atentă de ingrediente active pentru a aborda diferite aspecte ale acneei.

Ingredientele cheie includ Acid Salicilic, Niacinamide, Octopirox și Vitamina C, jucând un rol esențial în:

✓ Combaterea acneei

✓ Reducerea roșeții

✓ Uniformizarea și luminozitatea tenului

✓ Minimizarea porilor

✓ Hidratarea pielii

Aceste ingrediente sunt validate prin teste clinice, asigurând eficacitate și siguranță pentru tenul sensibil și cu imperfecțiuni.

Pot folosi produse exfoliante dacă am acnee?

Produsele exfoliante pot fi folosite, dar cu precauție. Exfolierea excesivă sau utilizarea de produse prea abrazive poate irita pielea și agrava acneea. Este recomandat să alegeți exfolianți blânzi, preferabil cu acizi salicilici, care ajută la curățarea porilor fără a irita pielea.

Pot folosi machiaj în timpul tratamentului pentru a masca imperfecțiunile?

Da, puteți utiliza machiaj pentru a masca imperfecțiunile, dar recomandăm produse non-comedogenice pentru a evita blocarea porilor. De asemenea, este esențial să curățați bine tenul cu soluția micelară anti-acnee, atat inainte de aplicarea machiajului, cat si pentru eliminarea lui.

Soarele ajută în tratamentul acneei?

Deși o scurtă expunere la soare poate părea că îmbunătățește aspectul leziunilor acneice temporar, expunerea îndelungată are efecte negative asupra sănătății pielii si poate intensifica aspectul cicatricilor lăsate de acnee. Este crucial să aplicăm protecție solară adecvată pentru a ne păstra pielea sănătoasă și protejată.

De ce să aleg produsele anti-acnee de la Remivia Cosmetics?

Alegând Remivia Cosmetics, optezi pentru produse de înaltă calitate, cu eficiență dovedită și rezultate remarcabile în tratarea deverselor probleme ale pielii și al părului.

Formulele produselor Remivia sunt rezultatul a peste 30 de ani de experiență în biochimie din partea specialiștilor români. Utilizăm ingrediente vegetale și combinații de ingrediente naturale și active inovatoare de cea mai bună calitate, cu eficacitate dovedită prin studii clinice.

Ne angajăm să oferim produse care nu doar tratează problemele existente, ci și previn apariția lor, prin inovație continuă și pasiune pentru frumusețe și sănătate.

Tratament Acnee ;base64,
Tratament Acnee ;base64,