Dreptul de retragere

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 15 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expira dupa 15 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Client, intra in posesia fizica a produselor.
Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat sa notifice Remivia Cosmetics intentia sa de a returna produsele achizitionate printr-o comunicare scrisa la adresa Craiova, str. Aleea 2 Parangului, Nr.1, sau prin trimiterea unui e-mail la: office@remiviacosmetics.ro, in termen de maximum 15 zile de la primirea produselor.

Efectele retragerii

In cazul in care Clientul isi exercita dreptul de retragere, trebuie sa returneze produsele in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit: cutii, etichete, instructiuni/alte documente (daca exista) etc.) in termen de cel mult 15 zile de la data la care Clientul a notificat Remivia Cosmetics despre intentia de retragere din contract.

Inapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, inclusiv costurile livrarii, in cel mult 15 de zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul Contract,. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul ca un Client a ales alta modalitate de livrare decat modalitatile de livrare standard oferite de Remivia Cosmetics, achitata de catre client, nu se ramburseaza. Remivia Cosmetics poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Clientul furnizeaza dovada ca a trimis produsele catre Remivia Cosmetics, fiind valabila data cea mai apropiata. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplica numai produselor care sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare daca produsul a fost folosit dupa desigilat, daca nu este in aceeasi conditie in care a fost livrat sau daca este deteriorat. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca produsele au fost desigilate, ca sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs, aceste produse nemaiputand fi returnate catre Remivia Cosmetics si nemaiputand face obiectul dreptului de retragere de catre Client.