Cine suntem noi si cum a luat nastere Remivia Cosmetics?

Mihaela si Ionut, doi tineri farmacisti, fosti colegi de facultate, in prezent sot si sotie.

Iubitori de frumos, calitate si un stil de viata sanatos si extrem de exigenti mai ales cand vine vorba de alegerea produselor de ingrijire personala ,ne-am propus sa cream acele produse ”minune”, cu adevarat eficiente si sanatoase pe care si noi le-am cautat mereu.
Pentru aceasta, am ales ingrediente INOVATOARE, NOI pe piata din Romania, ale caror rezultate sunt pur si simplu uimitoare.

Au urmat apoi doi ani de munca, de implicare, perseverenta si sacrificii chiar si in viata personala, pentru ca am pierdut numarul zilelor in care am stat in laborator pana noaptea tarziu, dar cand stii exact ce-ti doresti si mai ales cand iubesti ceea ce faci, totul devine mult mai usor.

În spatele formulelor care stau la baza produselor Remivia sunt cumulati peste 30 ani de experienta in domeniul biochimiei din partea specialistilor romani.

Sunt vegetale, contin combinatii de ingrediente naturale si  ingrediente active INOVATOARE de cea mai buna calitate, cu eficacitate dovedita prin studii clinice.

Obiectivul nostru este ca TU sa arati si sa te simti bine in pielea ta ! Pentru aceasta promitem ca iti vom pune mereu la dispozitie produse cosmetice de calitate, sanatoase si eficiente.

De ce sa alegi produsele Remivia?
Pentru ca pielea ta merita sa radieze de frumusete si sanatate!

 

”Un vis nu devine realitate prin magie este nevoie de sudoare, determinare si munca grea.”  Colin Powell

Remivia Cosmetics